Esther Huisman

IK SPREEK DE TAAL VAN DE HIPPISCHE SECTOR

HORSEPROFILE

In 2007 heb ik mijn bedrijf Echooo arbeids- en organisatieadvies opgericht. Voordat ik met Echooo begon heb ik 10 jaar lang in de foodretail gewerkt. In logistieke en managementfuncties, en een aantal jaar als leidinggevende in verandermanagementprojecten. Omdat ik met mijn voeten in de modder heb gestaan, ben ik heel goed in staat om aan te sluiten bij de praktijk van de organisaties waar ik train en coach.

Tijdens het kennismakingsgesprek zorg ik samen met u voor een duidelijke analyse van de huidige situatie, en een heldere doelstelling: wat verwacht u van de training? Welke uitkomsten wilt u minimaal behalen? Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

Ik geloof in de kracht van netwerken. Ik heb langdurige samenwerkingen met een aantal dierbare collega-ondernemers, met ieder hun eigen specialisme. Afhankelijk van uw vraag kan ik hun expertise inzetten tijdens trajecten, of u in contact met hen brengen.

Vanuit mijn liefde voor paarden heb ik HorseProfile ontwikkeld. Dit is een instrument dat ruiters inzicht geeft in hun voorkeursgedrag, en in de voorkeuren van hun paard. Ik ben partner bij de FNRS en de KNHS geeft instructeurs 35 licentiepunten voor het bijwonen van mijn training ‘Lesgeven met Stijl’

MIJN TRAININGSERVARING

Sinds 2007 train ik vanuit Echooo teams met betrekking tot het effectiever en prettiger samenwerken. Ik begeleid teams in de verschillende ontwikkelfasen waarin ze zich bevinden en train managers bij hun persoonlijke leiderschap en de ontwikkeling van hun managementvaardigheden.

MIJN FILOSOFIE

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen het belangrijkste kapitaal van een organisatie zijn. Menselijk gedrag in organisaties is bepalend voor het succes. Zet medewerkers goed op hun plek in de organisatie, faciliteer door effectief leiderschap, creëer een gezamenlijke visie en wees helder in organisatiedoelen. Bied ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing van individuele medewerkers en teams.

Het resultaat is een hogere productiviteit en een beter rendement. Ik help om het maximale uit uw mensen en organisatie te halen. Dat doe ik aan de hand van coaching, training en het begeleiden van veranderprocessen bij individuen, in teams en organisaties.

HORSEPROFILE IN DE MEDIA

Esther schrijft namens HorseProfile regelmatig interessante artikelen. Hieronder vind je de linken naar deze artikelen.

 

Scroll naar boven