TEAM UP WITH YOUR HORSES

JOUW PAARDEN BETER BEGRIJPEN

Heb jij meer dan één paard? En lijkt het je interessant om meer te weten te komen over de voorkeuren van jouw verschillende paarden?

Net als mensen hebben ook paarden een natuurlijke manier van doen en dit zal dus ook per paard verschillen. Het zal je dus vast al wel eens zijn opgevallen dat jouw ene paard heel anders kan reageren in bepaalde situaties dan je andere paard(en). Dit heeft te maken met de voorkeuren van je paard: wat is zijn of haar natuurlijke manier van doen? Is je paard bijvoorbeeld erg gericht op zijn omgeving en aanwezig? Of trekt hij zich liever wat terug in zichzelf? Houdt hij van uitdagingen en afwisseling of gedijt hij beter bij routinematig trainen? Al deze informatie kun je halen uit een paardenobservatieprofiel.

HorseProfile

LEER JOUW GEDRAG AF TE STEMMEN OP DE VOORKEUREN VAN JE PAARDEN

MEER INZICHT IN JOUW PAARD

Met behulp van een paardenobservatie profiel krijg je inzicht in het voorkeursgedrag van je paarden. Maar alles begint met zelfkennis. Dus de eerste stap is inzicht in jouw eigen gedrag met een HorseProfile. Je ontvangt dan ook altijd een uitgebreide persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype.

Bij ieder HorseProfile zit standaard een vragenlijst over één paard inbegrepen en krijg je bij de resultaten een beschrijving van de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard. 

NU IK MEZELF VEEL BETER BEGRIJP KAN IK MIJN GEDRAG AFSTEMMEN OP MIJN PAARD

EXTRA PAARDENOBSERVATIE PROFIELEN

Heb jij meerdere paarden? En wil je graag voor ieder paard uitgewerkt hebben wat zijn of haar persoonlijke voorkeursstijlen zijn en hoe dit werkt in combinatie met jouw ruitertype? Dan kun je altijd extra losse paardenobservatie profielen bij jouw HorseProfile bestellen.

Per paard ontvang je een extra vragenlijst en na invullen een uitgebreide beschrijving van de persoonlijke kenmerken van dat paard, en een uitwerking voor jou in combinatie met hem of haar.

Zo leer je hoe je jouw gedrag kunt afstemmen op de voorkeuren van je verschillende paarden. Zodat je prettiger met elkaar omgaat en effectiever traint met betere resultaten.

Een los paardenobservatie profiel kost € 29,95 (incl. btw). Dit is alleen te bestellen in combinatie met een HorseProfile of wanneer je al eerder een HorseProfile bij ons hebt laten maken. Bij het paardobservatie profiel ontvang je dan de resultaten van dat paard, in combinatie met de resultaten van jezelf en de tips voor jou als ruiter bij dit specifieke paard.

HOE WERKT EEN PAARDENOBSERVATIEPROFIEL?

AANSCHAFFEN
Een los paardenprofiel van een extra paard kun je alléén aanschaffen als je al eens eerder een HorseProfile hebt aangeschaft. Het paardenobservatieprofiel kun je direct online bestellen onderaan deze pagina.
VRAGENLIJST
Je ontvangt per mail een inlogcode voor deze website om jouw vragenlijsten in te vullen.
RESULTATEN
Je ontvangt digitaal de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard.
BESPREKEN
Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile of je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 gesprek met een HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshops.

HOE WERKT EEN PAARDENOBSERVATIEPROFIEL?

€ 29,95

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Onze gegevens

HorseProfile

Holthe 31

9411TN Beilen
Mob 06 10 63 31 05
Kvk 04084430
BTWid NL001589562B60

Scroll naar boven