TEAMWORK VOOR HIPPISCHE BEDRIJVEN

LEIDINGGEVEN IN DE PAARDENSECTOR

Veel hippische ondernemers zijn door opvolging of gedreven door een liefde voor paarden in het vak gerold. Ik help eigenaren en bedrijfsleiders van maneges, pension- en trainingsstallen bij het effectief aansturen van medewerkers, bij de optimalisatie van de onderlinge samenwerking en het verhogen van de productiviteit van medewerkers en het team. Daarnaast help ik je om de behoeften van individuele medewerkers te herkennen en je gedrag hierop af te stemmen. Met gemotiveerde, en betrokken medewerkers als resultaat.

EEN GOED TEAM CREËERT SYNERGIE: 1 + 1 = 3

TEAMWORK & TEAMBUILDING

De communicatie van je medewerkers kan beter. Er is ruis en onbegrip. De processen verlopen minder optimaal dan zou kunnen; zaken worden niet, niet goed genoeg of te laat gedaan. Dit kost tijd en geld, en heeft negatieve effecten op de werkvreugde en betrokkenheid van je teamleden.

Wilt u de effectiviteit van je team verbeteren? De onderlinge communicatie en de samenwerking naar een hoger niveau tillen? Maak dan een afspraak voor een op maat gemaakte teamtraining  ‘Kleur bekennen’.

"Esther heeft ons geholpen de onderlinge communicatie te verbeteren."

“De FNRS heeft een teamtraining met DISC gedaan om onze organisatie op een andere manier in kaart te brengen. Deze training heeft ons een beter inzicht gegeven in de voorkeursstijlen van onze teamleden en heeft ons daarmee geholpen om de onderlinge communicatie te verbeteren. Onder de professionele en enthousiaste leiding van Esther hebben we mooie stappen gezet in de verdere professionalisering van de FNRS in het algemeen en de individuele medewerkers in het bijzonder.”

 

Haike Blaauw
Directeur FNRS

KLEUR BEKENNEN

Na een teamtraining ‘Kleur Bekennen’

  • Heeft ieder teamlid een beter inzicht in het eigen gedrag en dat van collega’s
  • Weten deelnemers hoe ze hun communicatie kunnen afstemmen
  • Werkt je team effectiever en prettiger samen
  • Heeft je team een eigen, uniek profiel waarbij helder is wat de teamsterkten en ontwikkelpunten zijn

Wil je in minder tijd meer bereiken? Wil je dat je medewerkers optimaal gemotiveerd, energiek en effectief samenwerken? Investeer dan in jouw medewerkers en jouw bedrijf door een teamtraining  ‘Kleur Bekennen’.

TRAINING OP MAAT

Wanneer je tegen bepaalde uitdagingen of problemen aanloopt rondom communicatie, samenwerken, leiderschap of klantgericht werken, dan ga ik graag met je in gesprek hierover. Naar aanleiding van jouw vraag maak ik een voorstel voor een op maat gemaakt aanbod. Dit kan een training, coaching of ontwikkeltraject zijn.

ALS JE DIT HERKENT IS DEZE TRAINING WAT VOOR JE

JE WILT VOORUIT MET JE
MEDEWERKERS
JE WILT INVESTEREN IN
EEN GOED TEAM
JE WILT EEN GOEDE LEIDER ZIJN
EN EEN GOED WERKKLIMAAT
CREËREN

INDIVIDUELE COACHING

Wanneer je wil werken aan je persoonlijke professionele ontwikkeling, dan kan dit door een individueel coachingstraject. Dit traject varieert in duur en inhoud, want het is afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte. Soms is 1 of 2 keer sparren voldoende, en op andere momenten kan een traject bestaan uit 4-6 gesprekken. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BEKEND MET DE PAARDENSECTOR

Ik heb jarenlang ervaring met hippische bedrijven en ken de paardensector

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Onze gegevens

HorseProfile

Holthe 31

9411TN Beilen
Mob 06 10 63 31 05
Kvk 04084430
BTWid NL001589562B60

Scroll naar boven