HORSEPROFILE

ZET DE EERSTE STAP NAAR JEZELF EN JE PAARD BETER BEGRIJPEN

Herken je dit? Dat het gewoon niet lukt tijdens de training? Elke hulp die je geeft, komt gewoon niet aan. Het lijkt wel alsof je paard het er om doet. De spanning tussen jou en je paard wordt alleen maar groter. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar niets lijkt te werken om meer een combinatie te worden. Je gaat op wedstrijd, maar weet eigenlijk niet meer waarom. De punten van de jury zijn teleurstellend en je gaat weer naar huis met frustraties en het gevoel dat dit echt nooit wat gaat worden. Op de terugweg zit je te tobben of je besluit om je paard te verkopen..

 

Je verlangt naar harmonie tussen jou en je paard. Je wilt de samenwerking die ervoor zorgt dat jullie als combinatie alle oefeningen moeiteloos uitvoeren. Samen met je paard straal je in de ring. Elke hulp en beweging begrijpen jullie van elkaar. Jij en je paard zijn helemaal op elkaar ingespeeld en beleven beiden weer plezier in het rijden.

LEER JE PAARD BETER KENNEN VOOR MEER HARMONIE IN HET RIJDEN

HorseProfile

Ontdek de juiste afstemming tussen jouw paard en jezelf

Alles begint met (zelf)kennis. Daarom bouwen we profielen op van je paard én jij als ruiter. We kijken naar de voorkeuren van je paard: Wat is zijn of haar natuurlijke manier van doen? Is je paard erg gericht op zijn omgeving en aanwezig? Of trekt hij zich liever wat terug in zichzelf? Houdt hij van uitdagingen en afwisseling of gedijt hij beter bij routinematig trainen? 

 

We kijken ook naar jouw eigen ruitergedrag. Waar ben je goed in, kijkend naar de omgang en training met je paard? Wat is jouw manier van doen tijdens het poetsen en opzadelen? Hanteer je een trainingsschema of rijd je vooral op gevoel? Hoe stel je je doelen? Hoe ga je om met wedstrijdspanning? 

 

Je bewust worden van je eigen gedragspatronen, sterkten en valkuilen is een hele belangrijke stap naar een betere en harmonieuze samenwerking met je paard.

 

JE TOTALE INVESTERING VOOR MEER HARMONIE IS
SLECHTS € 69,95!

In jouw HorseProfile zit inbegrepen:

  • 2 vragenlijsten om in te vullen (één over je paard, één over jou) via een persoonlijke inlogcode. 
  • Een complete beschrijving en analyse van alle uitkomsten in een uitgebreid verslag.  
  • Concrete tips om de samenwerking tussen jou en je paard te verbeteren.

In deze video leg ik je uit wat je allemaal in de rapportage kunt vinden. Tip! Zet je geluid aan.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HORSEPROFILE

Door jouw eigen Horseprofile...

Worden jij en je paard een betere combinatie, ervaar je een betere samenwerking met meer harmonie en weet je wat jouw paard nodig heeft van jou.
SAMENWERKING
Worden jij en je paard een betere combinatie, ervaar je een betere samenwerking met meer harmonie en weet je wat jouw paard nodig heeft van jou.
Ken je jouw paard beter en op een dieper niveau om de samenwerking tussen jullie te verbeteren.

PAARDENPROFIEL

Ken je jouw paard beter en op een dieper niveau om de samenwerking tussen jullie te verbeteren.
Ken je jouw sterkten, zwakten, talenten en valkuilen waardoor de samenwerking tussen jullie veel beter gaat, er meer harmonie in het rijden ontstaat en de omgang plezieriger is.
RUITERPROFIEL
Ken je jouw sterkten, zwakten, talenten en valkuilen waardoor de samenwerking tussen jullie veel beter gaat, er meer harmonie in het rijden ontstaat en de omgang plezieriger is.

DIRECT AAN DE SLAG

€ 69,95

FAQ

Je ontvangt de uitwerking van jouw profiel binnen 2 (werk)dagen op je mail.

Ja, je ontvangt digitaal de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard. Deze rapportage is zowel op je laptop als op je mobiele telefoon te bekijken, zodat je deze, waar je ook bent, altijd kunt checken.

Heb je geen eigen paard maar wil je jezelf wel ontwikkelen als persoon en als ruiter? Ook dan is een HorseProfile heel erg nuttig! Je krijgt inzicht in je voorkeursgedrag in het algemeen en als ruiter. Wat is voor jou belangrijk rondom het verzorgen en rijden? Waar krijg je energie van tijdens de les, en welke soort instructeur past het best bij jou? Je krijgt inzicht in hoe je op de meest effectieve manier leert en waar je energie van krijgt tijdens het rijden. Wanneer je van plan bent om ooit een paard te kopen of te leasen, dan kom je goed beslagen ten ijs: je weet welk type paard het best past bij jouw ambities én gedragsvoorkeuren!

Heb jij meerdere paarden? En wil je graag voor ieder paard uitgewerkt hebben wat zijn of haar persoonlijke voorkeursstijlen zijn en hoe dit werkt in combinatie met jouw ruitertype? Dan kun je altijd extra losse paardenobservatie profielen bij jouw HorseProfile bestellen.

Per paard ontvang je een extra vragenlijst en na invullen een uitgebreide beschrijving van de persoonlijke kenmerken van dat paard, en een uitwerking voor jou in combinatie met hem of haar.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile, maar als je je verder wil verdiepen in het gedachtegoed zijn er verschillende mogelijkheden: je kunt kiezen voor een 1-op-1 gesprek met HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshop. Ben je instructeur en wil je de inzichten graag toepassen in je lesgeven? Volg dan de instructeurstraining “Lesgeven met Stijl”.

Zeker! Het HorseProfile gaat je inzichten bieden die je gaan helpen in de gehele omgang met jouw paard. Het maakt hierbij dus niet uit wat je precies met je paard doet of op welk niveau.

Het HorseProfile is een gevalideerd instrument en werkt op basis van de DISC methodiek. Ruiters geven de herkenning van hun profiel gemiddeld een rapportcijfer van tussen de 8 en 9.

Door in groepsverband te kijken naar de verschillende ruiter- en paardentypen, wordt heel mooi duidelijk dat we van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld in hoe we trainen, of hoe we omgaan met wedstrijdspanning. Vaak levert dit naast mooie inzichten en tips van andere deelnemers ook hele grappige en herkenbare situaties op. Deze workshop wordt maandelijkse online aangeboden en duurt 2 uur.

Nee hoor! Het is helemaal niet zo dat je altijd per se “problemen” moet hebben met je paard.

Eigenlijk verbetert een HorseProfile altijd de kennis die je hebt over jezelf en jouw paard op het gebied van jullie karaktereigenschappen en voorkeuren. Op die manier kun je (nog) beter afstemmen op je paard en zullen jullie elkaar beter begrijpen. Alles begint namelijk met ZELFKENNIS! Waar ben ik goed in? Wat gaat mij makkelijk af? Maar ook: waar zitten mijn valkuilen?

Je hoeft dus niet zozeer ergens tegenaan te lopen, maar eerder eigenlijk een stap vooruit willen zetten! Jezelf willen ontwikkelen als persoon en als ruiter! 

HOE WERKT EEN HORSEPROFILE?

AANSCHAFFEN
Een HorseProfile – Paard & Ruiter profiel kost €69,95. Dit profiel kun je direct online bestellen onderaan deze pagina.
VRAGENLIJST
Je ontvangt per mail een inlogcode voor deze website om jouw vragenlijsten in te vullen.
RESULTATEN
Je ontvangt digitaal de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard.
BESPREKEN
Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile of je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 gesprek met een HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshops.

HorseProfile bespreken in 1-op-1 sessie

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile, maar je kunt er ook voor kiezen om de resultaten met mij te bespreken in een 1-op-1 (online) coachings-sessie. 

Samen bespreken we dan jouw persoonlijke HorseProfile en de eventuele problemen waar je tegenaan loopt in de omgang of het trainen met je paard. Je kunt al je vragen stellen over de resultaten in de rapportage, ik geef je toelichting op jouw profiel en dat van je paard en ik geef je praktische, bruikbare tips voor jullie samenwerking.

Ik plan de (online) sessie persoonlijk met je in, nadat je jouw HorseProfile hebt ingevuld en terug hebt ontvangen. 

Jouw HorseProfile en de coachings-sessie nu samen in een extra voordelig combi-pakket van slechts € 124,95.

En t/m 31 mei geldt een actieprijs van slechts €99,95! 

HorseProfile incl. 1-op-1 coachings-sessie

€ 99,95

Heb je meerdere paarden?

Heb jij meer dan één paard? En lijkt het je interessant om meer te weten te komen over de voorkeuren van jouw verschillende paarden?

Net als mensen hebben ook paarden een natuurlijke manier van doen en dit zal dus ook per paard verschillen. Het zal je dus vast al wel eens zijn opgevallen dat jouw ene paard heel anders kan reageren in bepaalde situaties dan je andere paard(en). Dit heeft te maken met de voorkeuren van je paard: wat is zijn of haar natuurlijke manier van doen? Deze informatie kun je halen uit een paardenobservatieprofiel.

Per paard ontvang je een extra vragenlijst en na invullen een uitgebreide beschrijving van de persoonlijke kenmerken van dat paard, en een uitwerking voor jou in combinatie met hem of haar.

HORSEPROFILE INCL. TWEEDE PAARDENPROFIEL

€ 89,10

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Onze gegevens

HorseProfile

Holthe 31

9411TN Beilen
Mob 06 10 63 31 05
Kvk 04084430
BTWid NL001589562B60

Scroll naar boven