INSTRUCTEURSTRAINING: LESGEVEN MET STIJL

HERKEN JE DIT?

Herken je dat lesgeven aan sommige lesklanten als vanzelf gaat, terwijl het je bij anderen veel meer moeite kost? Dat de ene klant behoefte heeft aan uitleg en achtergrondinformatie, en andere klanten snel afgeleid of ongeduldig zijn als je iets aan het uitleggen bent?
Dit heeft meestal niets te maken met het niveau of talent van de lesklant, maar met de voorkeuren in gedrag. We hebben allemaal een voorkeursstijl, en deze heeft invloed op de manier waarop we communiceren en leren. Het heeft invloed op bijvoorbeeld onze aandachtspanne, focus en tempo.
Door je eigen stijl en die van je klanten te herkennen en te weten hoe je optimaal afstemt ben je effectiever in het overbrengen van je aanwijzingen. Jouw klanten lessen met meer plezier en rendement. Gevolg is dat je succesvoller bent in je lesgeven en dat jouw klantenbestand groeit.

MET MEER ENERGIE EN RESULTAAT LESGEVEN!

WAT KRIJG IK BIJ EEN INSTRUCTEURSPROFIEL?

BEWUSTWORDING
Wat jouw natuurlijke stijl is in je lesgeven
HERKENNEN
Leren hoe je de voorkeursstijl van je lesklanten kunt herkennen
AANPASSEN
Hoe je jouw aanwijzingen kunt afstemmen op je lesklant, zodat je boodschap optimaal over komt. En jij met minder moeite en meer energie les geeft.

NA DE TRAINING “LESGEVEN MET STIJL”

MEER INZICHT
Heb je inzicht in je persoonlijke voorkeuren en begrijp je jouw sterkten en valkuilen tijdens je instructie en in contact met je klanten.
MEER ENERGIE
Krijg je meer energie in het lesgeven, óók bij klanten die nu veel van je vragen.
EFFECTIEVERE LESSEN
Ben je in staat om jouw communicatie af te stemmen op de behoefte van je lesklant. Waardoor je lessen effectiever worden en je klanten met meer plezier en resultaat bij jou lessen.
BETERE INSTRUCTIE
Weet je wat de sterkten en valkuilen zijn van de verschillende typen lesklanten en -combinaties. Deze inzichten geven een wezenlijke toegevoegde waarde aan je instructie.

HOE ZIET EEN TRAININGSDAG ERUIT?

De instructeurstraining “Lesgeven met stijl” wordt gegeven in een kleine setting, met maximaal 12 deelnemers. Na de kennismaking beginnen we met de theoretische achtergronden van onze voorkeursstijlen, onze temperamenten.
Daarna gaan we dieper in op jouw persoonlijke voorkeursstijl. Wat is jouw natuurlijke manier van doen, waar krijg je energie van? Wat zijn je valkuilen? En wanneer kom je die tegen?

Vervolgens leer ik je hoe je de stijl van je lesklanten kunt herkennen. En hoe jij, met jouw persoonlijke voorkeursstijl, optimaal kunt afstemmen. Je zult zien dat een kleine aanpassing in hoe je jouw aanwijzing communiceert, al een groot positief effect kan hebben op je lesklant. En op jezelf!

De trainingsdag maken we in overleg helemaal op maat, maar duurt doorgaans van 10.00 tot 15.30 uur. Dit is op een door jou gekozen locatie met een groep van minimaal 10 personen*. 

* een kleinere groep is ook mogelijk, dan werk ik met een maatwerkprijs. Neem even contact met mij op.

IN ÉÉN DAG ECHT VOORUIT

Voor deze training vragen we een investering van  € 199,00* excl. BTW

Hiervoor ontvang je jouw persoonlijke HorseProfile, en online trainingsmaterialen.

PLUS GRATIS: Individuele coaching-/sparringsessie (t.w.v. € 100) waarbij we dieper ingaan op jouw praktijkvoorbeelden en zaken waar je vragen over hebt.
Deze sessie kun je tot 3 maanden na de training verzilveren.

*Eigenaren en medewerkers van FNRS- bedrijven betalen € 179 euro (excl. btw) voor de training.

Licentiepunten: ORUN instructeurs krijgen 35 licentiepunten

TRAININGSDAG OP MAAT
Datum & locatie op eigen verzoek
ZATERDAG 10 FEBRUARI 2024
Tijd: 10.00-15.30 uur, inclusief lunch. Locatie: Beilen
ZATERDAG 9 MAART 2024
Tijd: 10.00-15.30 uur, inclusief lunch. Locatie: Beilen
ZATERDAG 13 APRIL 2024
Tijd: 10.00-15.30 uur, inclusief lunch. Locatie: Beilen

ONLINE VOLGEN

De instructeurstraining “Lesgeven in stijl” is  ook online te volgen. Check de data en locaties.

GROEPSTRAINING

Heb je een groep instructeurs bij elkaar en willen jullie graag op een eigen locatie en eigen moment de instructeurscoaching “Lesgeven in stijl” volgen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op om een moment in te plannen.

ÉÉN OP ÉÉN TRAINING

Wil je liever persoonlijke begeleiding hebben en volg je deze training graag individueel? Ook dit is mogelijk. Neem contact met mij op om meer te horen over de mogelijkheden.

Scroll naar boven