HORSEPROFILE WORKSHOP

JOUW PROFIEL BETER BEGRIJPEN

Na het invullen van jouw HorseProfile ontvang je de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile of je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 gesprek met een HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshops.

Door het bespreken van de resultaten, de achtergronden van het HorseProfile, en het doornemen van de verschillende hoofdstukken krijg je nog meer inzicht en zul je de resultaten ook beter begrijpen en kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

ALLES BEGINT MET ZELFKENNIS

ONLINE WORKSHOP

Je kunt je aanmelden voor een workshop waarin ik, Esther Huisman, aan een groep van maximaal 12 deelnemers uitleg geef over de theoretische achtergronden van HorseProfile en waarin we op een interactieve en informele manier met elkaar de uitkomsten van de verschillende profielen doornemen.

Door in groepsverband te kijken naar de verschillende ruiter- en paardentypen, wordt heel mooi duidelijk dat we van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld in hoe we trainen, of hoe we omgaan met wedstrijdspanning. Vaak levert dit naast mooie inzichten en tips van andere deelnemers ook hele grappige en herkenbare situaties op. 

 

Voorwaarde voor deelname aan de workshop is natuurlijk dat je eerst je eigen HorseProfile al aangevraagd en doorgelezen. De workshop wordt maandelijkse online aangeboden en duurt 2 uur. Deelname kost € 29,95 (exclusief de aanschaf van het HorseProfile ). 

UITKOMSTEN DOORNEMEN MET EEN HORSEPROFILE COACH

Je kunt er ook voor kiezen om de uitkomsten uit jouw HorseProfile met een HorseProfile Coach door te nemen. Dit duurt ongeveer 1 – 1,5 uur en kan telefonisch, via een online meeting, of in een face-to-face setting. Zo’n sessie is maatwerk en kun je individueel afspreken met een coach naar keuze.

HorseProfile coaches zijn instructeurs die gecertificeerd zijn. Dit betekent dat zij veel kennis hebben van de theoretische achtergronden van HorseProfile en jou dus de resultaten van jouw profiel goed kunnen duiden en uitleggen.

NU IK MEZELF VEEL BETER BEGRIJP KAN IK MIJN GEDRAG AFSTEMMEN OP MIJN PAARD

HorseProfile

MAATWERK WORKSHOP

Wanneer je minimaal een groep van 8 deelnemers hebt, bijvoorbeeld vanuit een pensionstal, rijvereniging of manege, dan kan er een maatwerk workshop op locatie georganiseerd worden. Met kleinere groepen (vanaf 4 deelnemers) kan dit ook via een online omgeving. Neem contact op met mij voor alle mogelijkheden.

HOE WERKT EEN HORSEPROFILE WORKSHOP?

AANMELDEN
Je kunt je direct online aanmelden voor de workshop bij het aanschaffen van een HorseProfile. Dit kan ook pas later wanneer je de tijd en ruimte hebt gehad je profiel te bekijken. Aanmelden kan onderaan deze pagina.
KOSTEN
Het deelnemen aan de (online) HorseProfile workshop kost € 29,95 (buiten de kosten voor het HorseProfile zelf). De workshop wordt maandelijkse aangeboden en duurt 2 uur.
LINK VOOR ONLINE MEETING
Ruim voor aanvang van de workshop, neem ik contact met je op via de mail en ontvang je van mij alle benodigde gegevens, zoals de link voor de online meeting.
BESCHIKBARE DATA
Vrijdag 16 juni 19-21 uur
Donderdag 13 juli 19-21 uur

HORSEPROFILE WORKSHOP

€ 29,95

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Onze gegevens

HorseProfile

Holthe 31

9411TN Beilen
Mob 06 10 63 31 05
Kvk 04084430
BTWid NL001589562B60

Scroll naar boven