HORSEPROFILE WORKSHOP

JOUW PROFIEL BETER BEGRIJPEN

Na het invullen van jouw HorseProfile ontvang je de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile of je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 gesprek met een HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshops.

Door het bespreken van de resultaten, de achtergronden van het HorseProfile, en het doornemen van de verschillende hoofdstukken krijg je nog meer inzicht en zul je de resultaten ook beter begrijpen en kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

ALLES BEGINT MET ZELFKENNIS

ONLINE WORKSHOP

Je kunt je aanmelden voor een workshop waarin ik, Esther Huisman, aan een groep van maximaal 12 deelnemers uitleg geef over de theoretische achtergronden van HorseProfile en waarin we op een interactieve en informele manier met elkaar de uitkomsten van de verschillende profielen doornemen.

Door in groepsverband te kijken naar de verschillende ruiter- en paardentypen, wordt heel mooi duidelijk dat we van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld in hoe we trainen, of hoe we omgaan met wedstrijdspanning. Vaak levert dit naast mooie inzichten en tips van andere deelnemers ook hele grappige en herkenbare situaties op. 

 

Voorwaarde voor deelname aan de workshop is natuurlijk dat je eerst je eigen HorseProfile al aangevraagd en doorgelezen. De workshop wordt maandelijkse online aangeboden en duurt 2 uur. Deelname kost € 29,95 (exclusief de aanschaf van het HorseProfile ). 

UITKOMSTEN DOORNEMEN MET EEN HORSEPROFILE COACH

Je kunt er ook voor kiezen om de uitkomsten uit jouw HorseProfile met een HorseProfile Coach door te nemen. Dit duurt ongeveer 1 – 1,5 uur en kan telefonisch, via een online meeting, of in een face-to-face setting. Zo’n sessie is maatwerk en kun je individueel afspreken met een coach naar keuze.

HorseProfile coaches zijn instructeurs die gecertificeerd zijn. Dit betekent dat zij veel kennis hebben van de theoretische achtergronden van HorseProfile en jou dus de resultaten van jouw profiel goed kunnen duiden en uitleggen.

NU IK MEZELF VEEL BETER BEGRIJP KAN IK MIJN GEDRAG AFSTEMMEN OP MIJN PAARD

HorseProfile

MAATWERK WORKSHOP

Wanneer je minimaal een groep van 10 deelnemers hebt, bijvoorbeeld vanuit een pensionstal, rijvereniging of manege, dan kan er een maatwerk workshop op locatie georganiseerd worden.

We gaan hierin samen de profielen doornemen. Vaak is het heel verrassend en soms ook hilarisch om te zien hoeveel we van elkaar kunnen verschillen. Als mens, als ruiter en in hoe je met je paard omgaat. Door deze verschillen te herkennen ga je elkaar beter begrijpen. En dit is ook weer fijn voor de sfeer op stal en het leert jou dat er ook andere manieren zijn om te trainen of naar je paard te kijken, en daar kun je zeker weer je voordeel mee doen!

 

Er is veel ruimte voor interactie met elkaar en tijd genoeg om al je vragen te stellen. De investering voor deze workshop bedraagt 109 euro, inclusief jouw persoonlijke HorseProfile.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden! 

HOE WERKT EEN HORSEPROFILE WORKSHOP?

AANMELDEN
Je kunt je direct online aanmelden voor de workshop bij het aanschaffen van een HorseProfile. Dit kan ook pas later wanneer je de tijd en ruimte hebt gehad je profiel te bekijken. Aanmelden kan onderaan deze pagina.
KOSTEN
Het deelnemen aan de (online) HorseProfile workshop kost € 29,95 (buiten de kosten voor het HorseProfile zelf). De workshop wordt maandelijkse aangeboden en duurt 2 uur.
LINK VOOR ONLINE MEETING
Ruim voor aanvang van de workshop, neem ik contact met je op via de mail en ontvang je van mij alle benodigde gegevens, zoals de link voor de online meeting.
BESCHIKBARE DATA
Neem contact met mij op.

HORSEPROFILE WORKSHOP

€ 29,95

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Onze gegevens

HorseProfile

Holthe 31

9411TN Beilen
Mob 06 10 63 31 05
Kvk 04084430
BTWid NL001589562B60

Scroll naar boven