HORSEPROFILE COACHES

Paula van de Geest
Gedragstrainer en paardencoach

Mijn missie is het verbeteren van paardenwelzijn. Of het nu gaat om problemen met trailerladen of longeren, om angst voor de hoefsmid of verlatingsangst; ik help jou en je paard graag!

Ook geef ik grondwerklessen en werk ik als coach. Ons gedrag is van grote invloed op het gedrag van onze paarden en om die reden help ik paardeneigenaren ook om meer inzicht te krijgen in hun eigen gedrag en patronen.

Wil je meer weten? Kijk op www.paulavandegeest.nl. Mailen kan via info@paulavandegeest.nl. Wie weet tot ziens!

Bianca Kolk
Harmony 4 Horses

Ik ben gediplomeerd ORUN instructrice en jurylid tot en met de klasse ZZ-Licht. Ik ben geïnteresseerd geraakt in het mentale gedeelte van het rijden doordat ik in contact kwam met ruiters die angstig waren geworden of gefrustreerd waren geraakt omdat ‘het maar niet lukte’. Begonnen met een module instructiepsychologie kwam ik terecht bij het Horse Profile en de certificatie tot Horse Profile Coach. 

Door het lezen van mijn eigen Horse Profile werd er heel veel verduidelijkt maar ook nog eens bevestigd. Het heeft me geleerd om andere stijlen te accepteren zoals ze zijn, beter in te spelen op de specifieke behoeftes van mijn leerlingen en het belangrijkste is dat ik als instructeur meer energie heb met lesgeven en daardoor ook minder vermoeid ben. 

Daarnaast ben ik ook sportmasseur voor paarden en is de recentste toevoeging een cursus Ruitervoorkeuren zodat ik nog beter in kan spelen op de specifieke voorkeuren in de houding van de ruiters. 

Wil je meer weten? Kijk op www.harmony4horses.nl. Je kunt mij bereiken via biancakolk@harmony4horses.nl

Arinda Ouwehand

Arinda Ouwehand

Mijn missie? Het verbeteren van de band met jouw paard en zorgen dat jullie elkaar nog beter gaan begrijpen!

Ik ben gediplomeerd ORUN instructrice en heb twee eigen paarden die ik actief uitbreng in de wedstrijdsport. Via mijn opleiding tot instructrice ben ik in contact gekomen met het HorseProfile. Het HorseProfile gaf mij als ruiter zoveel eye openers en heeft de band met mijn paarden enorm versterkt. Door het inzicht dat ik heb gekregen door het lezen van mijn HorseProfile dacht ik meteen; ‘hier wil ik meer mee doen!’ Ik heb de certificatie tot HorseProfile Coach gevolgd waardoor ik mij meer heb kunnen verdiepen in het gedrag van de ruiter en hoe je nog beter kan aansluiten op de specifieke behoefte van ruiter en paard.

Naast het geven van lessen, help ik jullie ook graag op wedstrijd om het beste uit jezelf en je paard te kunnen halen.

Meer weten? Neem contact op via arindaouwehand@gmail.com