HORSEPROFILE – NU € 15 ZOMERKORTING!

JEZELF EN JE PAARD BETER BEGRIJPEN

Alles begint met zelfkennis. Dus de eerste stap is inzicht in jouw eigen gedrag. Waar ben je goed in, kijkend naar de omgang en training met je paard? Wat is jouw manier van doen tijdens het poetsen en opzadelen? Hanteer je een trainingsschema of rijd je vooral op gevoel? Hoe stel je je doelen? Hoe ga je om met wedstrijdspanning? Je bewust worden van je eigen gedragspatronen, sterkten en valkuilen is de eerste, belangrijke stap.

 

Daarna gaan we kijken naar de voorkeuren van je paard: wat is zijn of haar natuurlijke manier van doen? Is je paard erg gericht op zijn omgeving en aanwezig? Of trekt hij zich liever wat terug in zichzelf? Houdt hij van uitdagingen en afwisseling of gedijt hij beter bij routinematig trainen? Met behulp van HorseProfile krijg je inzicht in het voorkeursgedrag van je paard.

 

Tot slot leer je hoe je jouw gedrag kunt afstemmen op de voorkeuren van je paard. Zodat je prettiger met elkaar om gaat en effectiever traint met betere resultaten.

DOOR MEER INZICHT IN JEZELF KAN JE BETER MET JE PAARD OMGAAN

VOOR PAARDENEIGENAREN

Na het invullen van jouw HorseProfile ontvang je de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile of je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 gesprek met een HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshops.

Door het bespreken van de resultaten, de achtergronden van het HorseProfile, en het doornemen van de verschillende hoofdstukken krijg je nog meer inzicht en zul je de resultaten ook beter begrijpen en kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

VOOR RUITERS

Heb je geen eigen paard maar wil je jezelf wel ontwikkelen als persoon en als ruiter? Dan kun je ook een HorseProfile invullen. Je krijgt inzicht in je voorkeursgedrag in het algemeen en als ruiter. Wat is voor jou belangrijk rondom het verzorgen en rijden? Waar krijg je energie van tijdens de les, en welke soort instructeur past het best bij jou? Je krijgt inzicht in hoe je op de meest effectieve manier leert en waar je energie van krijgt tijdens het rijden. Wanneer je van plan bent om ooit een paard te kopen of te leasen, dan kom je goed beslagen ten ijs: je weet welk type paard het best past bij jouw ambities én gedragsvoorkeuren!

NU IK MEZELF VEEL BETER BEGRIJP KAN IK MIJN GEDRAG AFSTEMMEN OP MIJN PAARD

WAT KRIJG IK BIJ EEN HORSEPROFILE?

Meer inzicht in jezelf
RUITERPROFIEL
Meer inzicht in jezelf
Meer inzicht in jouw paard

PAARDENPROFIEL

Meer inzicht in jouw paard
Betere prestaties samen
SAMENWERKING
Betere prestaties samen

HOE WERKT EEN HORSEPROFILE?

AANSCHAFFEN
Een HorseProfile – Paard & Ruiter profiel kost €69,95. Dit profiel kun je direct online bestellen onderaan deze pagina.
VRAGENLIJST
Je ontvangt per mail een inlogcode voor deze website om jouw vragenlijsten in te vullen.
RESULTATEN
Je ontvangt digitaal de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard.
BESPREKEN
Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile of je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 gesprek met een HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshops.

HOE WERKT EEN HORSEPROFILE?

€ 69,95

HORSEPROFILE WORKSHOP

Je kunt je aanmelden voor een workshop waarin ik aan een groep van maximaal 12 deelnemers uitleg geef over de theoretische achtergronden van HorseProfile en waarin we op een interactieve en informele manier met elkaar de uitkomsten van de verschillende profielen doornemen.

Door in groepsverband te kijken naar de verschillende ruiter- en paardentypen, wordt heel mooi duidelijk dat we van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld in hoe we trainen, of hoe we omgaan met wedstrijdspanning. Vaak levert dit naast mooie inzichten en tips van andere deelnemers ook hele grappige en herkenbare situaties op. Deze workshop wordt maandelijkse online aangeboden en duurt 2 uur.

Wanneer je minimaal een groep van 8 deelnemers hebt, bijvoorbeeld vanuit een pensionstal, rijvereniging of manege, dan kan er een maatwerk workshop op locatie georganiseerd worden. Met kleinere groepen (vanaf 4 deelnemers) kan dit ook, via een online omgeving. Neem dan contact op met mij voor alle mogelijkheden.

Heb je meerdere paarden?

Heb jij meer dan één paard? En lijkt het je interessant om meer te weten te komen over de voorkeuren van jouw verschillende paarden?

Net als mensen hebben ook paarden een natuurlijke manier van doen en dit zal dus ook per paard verschillen. Het zal je dus vast al wel eens zijn opgevallen dat jouw ene paard heel anders kan reageren in bepaalde situaties dan je andere paard(en). Dit heeft te maken met de voorkeuren van je paard: wat is zijn of haar natuurlijke manier van doen? Deze informatie kun je halen uit een paardenobservatieprofiel.

Per paard ontvang je een extra vragenlijst en na invullen een uitgebreide beschrijving van de persoonlijke kenmerken van dat paard, en een uitwerking voor jou in combinatie met hem of haar.

FAQ

Je ontvangt de uitwerking van jouw profiel binnen 2 (werk)dagen op je mail.

Ja, je ontvangt digitaal de resultaten met daarin een persoonlijke beschrijving van jezelf en van jouw ruitertype, de persoonlijke kenmerken van jouw paard, en een hoofdstuk met tips voor jou in combinatie met dit paard. Deze rapportage is zowel op je laptop als op je mobiele telefoon te bekijken, zodat je deze, waar je ook bent, altijd kunt checken.

Heb je geen eigen paard maar wil je jezelf wel ontwikkelen als persoon en als ruiter? Ook dan is een HorseProfile heel erg nuttig! Je krijgt inzicht in je voorkeursgedrag in het algemeen en als ruiter. Wat is voor jou belangrijk rondom het verzorgen en rijden? Waar krijg je energie van tijdens de les, en welke soort instructeur past het best bij jou? Je krijgt inzicht in hoe je op de meest effectieve manier leert en waar je energie van krijgt tijdens het rijden. Wanneer je van plan bent om ooit een paard te kopen of te leasen, dan kom je goed beslagen ten ijs: je weet welk type paard het best past bij jouw ambities én gedragsvoorkeuren!

Heb jij meerdere paarden? En wil je graag voor ieder paard uitgewerkt hebben wat zijn of haar persoonlijke voorkeursstijlen zijn en hoe dit werkt in combinatie met jouw ruitertype? Dan kun je altijd extra losse paardenobservatie profielen bij jouw HorseProfile bestellen.

Per paard ontvang je een extra vragenlijst en na invullen een uitgebreide beschrijving van de persoonlijke kenmerken van dat paard, en een uitwerking voor jou in combinatie met hem of haar.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de inzichten vanuit jouw HorseProfile, maar als je je verder wil verdiepen in het gedachtegoed zijn er verschillende mogelijkheden: je kunt kiezen voor een 1-op-1 gesprek met HorseProfile Coach. Je kunt ook deelnemen aan een (online) HorseProfile Workshop. Ben je instructeur en wil je de inzichten graag toepassen in je lesgeven? Volg dan de instructeurstraining “Lesgeven met Stijl”.

Zeker! Het HorseProfile gaat je inzichten bieden die je gaan helpen in de gehele omgang met jouw paard. Het maakt hierbij dus niet uit wat je precies met je paard doet of op welk niveau.

Het HorseProfile is een gevalideerd instrument en werkt op basis van de DISC methodiek. Ruiters geven de herkenning van hun profiel gemiddeld een rapportcijfer van tussen de 8 en 9.

HORSEPROFILE INCL. TWEEDE PAARDENPROFIEL

€ 89,10

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Onze gegevens

HorseProfile

Holthe 31

9411TN Beilen
Mob 06 10 63 31 05
Kvk 04084430
BTWid NL001589562B60

Scroll naar boven